PRESS/MEDIA

Mari Strandgårdh

Referenser

Underbar stund som jag varmt rekommenderar! Efter mitt möte kände jag mig full av energi och nyfiken! Dessutom infann sig ett lugn i mig som jag saknat under en längre tid.
/ Rebecka H
MARI HAR ETT FANTASTISKT UNIKT SÄTT ATT DELGE VÄGLEDNING GENOM ATT VARA TYDLIG, KÄRLEKSFULL OCH PRICKSÄKER PÅ SAMMA GÅNG. TACK FÖR DENNA OTROLIGT FINA UPPLEVELSE! ALL REKOMMENDATION FÖR ETT FINT MÖTE!

/ Lina K

Känns skönt att hitta tråden igen.
/ Maria B
MARIE HAR EN NÅGOT ANNORLUNDA FRAMTONING, MEN ÄR VÄLDIGT TRÄFFSÄKER. DU FÅR IBLAND LÅTA COACHINGEN SMÄLTA IN NÅGON TIMME, FÖR ATT SE ATT DET VAR RAKA TYDLIGA BUDSKAP SOM DU KAN ANVÄNDA DIG AV. KAN VARMT REKOMMENDERA ETT BESÖK.

/ Marinette B

Går du i tankar om att boka en medial session så kan jag varmt rekommendera Mari. Ett möte på 45 min känns som flera års bearbetning av känslor då Mari har en otrolig förmåga att känna av energier, rensa bort negativitet och återskapa balans. När man går därifrån är man fylld av ny positiv energi, kreativa tankar och livsglädje.
/ Evelina W
Den bästa gåvan du kan ge dig själv! Fantastiskt att få tillgång till det Mari ser och ger för att utveckla dig själv!
/ Annelie A

BOKA ETT MEDIALT SAMTAL
& SE FLER REFERENSER

NJUTA ÄR ATT LEVA

Känns alltid skönt att hitta tråden igen.
/ Maria B
Mari har ett fantastiskt unikt sätt att delge vägledning genom att vara tydlig, kärleksfull och pricksäker på samma gång. Tack för denna otroligt fina upplevelse! All rekommendation för ett fint möte!
/ Lina K
Marie har en något annorlunda framtoning, men är väldigt träffsäker. Du får ibland låta coachingen smälta in någon timme, för att se att det var raka tydliga budskap som du kan använda dig av. Kan varmt rekommendera ett besök.
/ Marinette B

© STRANDGÅRDH · Integritetspolicy
Design och layout av Sund Studio