MIN STORY

Mitt arbete som medium är att jag används som en mellan kanal från andevärlden till att informera dig. Brukar säga att det är ett inspirationssamtal, där ni får information om er, men ofta även dem runt er. Orden i sin tur sätter igång en tanke/process eller bara att släppa ut sådant som ligger i ert inre som ej skall vara kvar där.

Har alltid burit på en stor entusiasm att få igång människor, som ett härligt kall. Att se hur man kan få igång sin egna energi, se saker mer positivt, få livsglädje, men även att få inspiration till att just våga utforska det vi kallar vårt liv. Underbart!

Att jag har lämnat ett liv med att driva olika verksamheter, jobbat som lärare, till att nästan på heltid ägna mig åt att få möta människor var ingen självklarhet. Men efter 15 år av att landa i detta med olika kurser och många upplevelser runt ämnet ”andlighet” så känns det otroligt bra. 

Har ju aldrig haft någon längtan från början att hålla på med detta ämne. Var väl som alla andra och tänkte vad coolt, hur funkar det och är det på riktigt? Jobbade inom skönhets branschen som frisör. Gjorde stylingar till tidningar men även andra projekt, tills jag blev ordentligt utmattad.

När jag vaknade till liv igen efter en kort period av vila och lite kurser inom personlig utveckling på Bara Vara så började jag höra röster. Såg och kände av allt! Väldigt jobbigt. Det gjorde att jag avskärmade mig från ett större socialt liv och fick börja utveckla den här känslan, med att sitta med i cirklar. Där tränade vi på hur man kunde använda sig av den så här kallade förmågan. Vad man kunde ha för nytta av den och var det nu var?

Ja, vad nu detta är vet jag fortfarande inte helt och fullt. Vet bara att det utvecklas, blir ännu bättre. Jag lär mig nya saker eller ser annat ju mer tiden går. Tycker detta är ett modernt sätt att bli coachad. Både på mitt och ditt håll. 

Varje dag tänker jag vilket konstigt jobb jag har och hur kan det funka att få in så mycket om människor. Ville ju bli konståkerska, flygvärdinna eller präst när jag var liten. Då var jag en lite mullig blyg tjej.

Läs / lyssna mer om mig 

 • 2022

  Påbörjar hypnosutbildning som slutförs 2023.

 • 2017

  Utbildad under 2år till Healingpedagog med certifiering sommaren 2017.

 • 2015

  Certifierat medium vid Academy for Inner Potential, 2-årig yrkesutbildning med Vendela Cederholm och Lottie Wahlin.

  Kurs medial utveckling Creative Experiences med Terry Evans.

  Healingkurs med Katarina Rättzén Knutsson.

 • 2014

  Köper och driver hälsoställe, Carpe Diem Kropp & Själ. Sedan 2018 drivs den av Köpmännens hus.

  Certifierad meditations och cirkelledare med Vendela Cederholm och Lottie Wahlin.

  Psykologikurs i medialt arbete med Vendela Cederholm, Lottie Wahlin och Anna Fornborg.

 • 2013

  Ledarskapsutbildning på Chefshuset.

 • 2008-2012

  Utvecklingscirklar i meditation, psykometri, healing och medialt arbete.

 • 2011

  Köper en butikslokal som skall vara en utökning av salongen men det blir snabbt en livsstilsbutik istället. Sålde Carpe Diem MINI butiken 2017.

 • 1996

  Köper frisersalongen Carpe Diem i Växjö. Säljer 2015, frisersalongen heter numera Mind.

 • 1993

  Startar första företaget efter att ha blivit färdigutbildad frisör 1992.

Läs / lyssna mer
om mig 

© STRANDGÅRDH · Integritetspolicy
Design och layout av Sund Studio