JAG JOBBAR MED ATT LÖSGÖRA DET KÄNSLOMÄSSIGA.

Vad menar jag med det? Det har kommit till mig sista åren. Jag som varken pluggat psykologi på hög nivå eller vill googla allt, lyssnar och ger vidare istället. Att varje ord eller känsla du har upplevt sätter sig i din kropp eller runt den på något sätt. Vi kommer mest ihåg de trista orden. Tyvärr.

När vi bär på händelser som vi oftast knappt inte kommer ihåg, då påverkar detta hur vi agerar. Enkelt eller hur? Men när det hindrar oss från beslut eller annat då är det ju inte lika kul.

Alltså påverkas vi i det yttre av det inre. Både i agerande och i det kroppsliga. När vi sen inte lyssnar på det inre som jag kallar det känslomässiga, då ger kroppen lite signaler. Detta får jag in hos er som jag pratar med.

Stopp, rädslor, trauman, Stora ord som jag jobbar med. Men låt inte dessa ord hindra dig för andevärlden förmedlar saker inom utveckling ganska mjukt och ofta humoristiskt . Sen att jag kan låta hård ibland är för att jag behöver vara tydlig hos vissa. Typ vända upp och ner på lite, för att du skall inse själv..

Vi styrs så mycket av våra känslor. Det är dessa som formar oss. Så kan vi då jobba på det inre?

Vad finns det mer av därinne?

Vad är själen? Jag vet inte själv, men jag får många kloka ord av dem som hjälper oss vid varje besök och har hört av er som träffat mig att det sker förändringar efter varje samtal, när människan är redo.

Livet skall inte vara en trist resa, den skall upplevas och vad vi upplever är det vi skall lära oss av. Vi kan stänga ihop och vi kan vara nyfikna.

Vilket väljer du? Ta båda så har vi lite att jobba med.

Tack för ordet

/ Mari 

Det som gör det så fantastiskt med upplevelsen hos Mari är att man får en förståelse, en förklaring på hur man känner och upplever. Dessutom får man fantastiska verktyg med sig hem för att faktiskt kunna bearbeta. 

/ Joakim R

Varför göra ett besök hos ett medium?

Alla behöver inte ha trauman, sorg eller obearbetade bagage. Jag har många i olika yrkesgrupper som vill utveckla sig själva för att även kunna utveckla andra. Som ett coachingsamtal, fast här får jag upp mycket mer bakomliggande faktorer.

Att få en kick, ny energi i att se och utforska sig själv mer,  är vad jag kan formulera varför du skall prova detta.

Det fina med ett medialt samtal är att du som kund/klient inte behöver säga något, utan det kommer oftast upp ganska direkt, vad du behöver jobba på.

Så du behöver inte berätta något alls. Bra va? Vilket gör att mitt flöde får komma rakt ut om vad som då skall sägas. Utan att du ”avslöjat något”.

Självklart dubbelkollas mina ord och ofta har andevärlden mycket humor att tillföra i samtalen, även fast de kan vara lite allvarsamma och tydliga ibland. 

Se gärna på Boka direkt om vad tidigare besökare har sagt/tyckt.

Varmt välkommen till en egen stund som kan förändra, om du vill? 

Rättare sagt kom och få lite inspiration om hur du kan ta fram ditt inre och ta hand om dig själv bättre.

Ett besök hos mig

Att besöka mig för en sittning, som jag kallar det, är enkelt. 

Jag tar emot i min butik eller möts vi via nätet. Du behöver bara förbereda din mobil för att kunna spela in, då detta är ett krav från mig. Väldigt viktigt att det spelas in då orden kommer läggas mer på plats efter nån lyssning eller två. Många berättar att det ger ibland mer att lyssna efter.

Kör vi mötet från din dator blir det via messenger eller Facetime så kan spela in bredvid. Om du vill ha samtalet via webb gör du en notering vid din bokning, så hör jag av mig innan.

Mitt arbete som medium är att jag används som en mellan kanal från andevärlden till att informera dig. Brukar säga att det är ett inspirationssamtal där ni får information om er, men ofta även dem runt er. Orden i sin tur sätter igång en tanke/process eller bara att släppa ut sådant som ligger i ert inre som ej skall vara kvar där.

Jag bär på en stor entusiasm att få igång människor, som ett härligt kall. Att se hur människor kan få igång sin egna energi, livsglädje men även att få inspiration till att just våga utforska det vi kallar vårt liv är underbart!

Jag har även kurser i PROVA PÅ ANDLIGHET och UTVECKLA DIN ANDLIGHET. Mer om detta kommer skrivas under Medialt-fliken under 2022.

Vill ni att jag kommer till en annan stad/ort för sittning eller en seans ihop med dina vänner/bekanta maila mstrandgard@gmail.com

Hur jag ser/känner in

Det kommer bara som en film med bilder, där jag upplever det du sett eller känt. Samtidigt som dina/mina guider och ibland nära och kära berättar saker som du behöver. Så här behövs inga kristaller,ängla eller tarotkort. Tänder mest ljus för att få det mysigt och respektfullt.

Jag jobbar mest med guider så ni kan aldrig säga: Jag vill prata med tex morfar, då jag inte bestämmer vem som träder fram. Så det är lika spännande varje gång när ett möte sker. Oavsett om du träffat mig ett antal ggr innan, så kommer du få med dig något nytt som ger. Vare Sig du vill eller inte ger detta möte en förändring, om du nu är öppen för det. Mitt jobb är att framföra, putta igång, ge energi på olika sätt och jag kan säga att det är en ära att framföra dem.

Tänk på att du aldrig skall styras av något medium som säger: NU skall du göra detta eller nu måste du! DU ska göra din resa, dina val och välja när/om isåfall det skall ske.

Inspiration till att få nya tankar eller att ta fram dina tankar, din inre längtan, det är vad jag oftast gör på er. Utan att ni ens behöver säga mer än Hej innan ni sätter igång er inspelning.

Så varmt välkommen till en egen stund som kan förändra, om du vill.

© STRANDGÅRDH · Integritetspolicy
Design och layout av Sund Studio