Tjänster & Priser

KLIPP 45min 540

När du behöver en uppfräschning som tex toppklippning eller har ett kortare hår som du klipper ofta. (var 3-4 vecka)
I dessa 45min gör vi enbart en lättare styling & du kommer helst med nytvättat hår.

KLIPP 60min 575

En timme är det ultimata valet när man skall hinna njuta av att få sitt hår klippt,tvättat med en avslappnande hårbottens massage & styling.

KLIPP DELUX 75min 650

Här är den ultimata tiden för dig som vill ha extra lång avslappnande hårbottensmassage vid din hårtvätt med djupare kur som ingår.
Självklart går vi igenom dig/håret/din stil & vad vi kan göra för att underlätta samt förstärka en helhet.
Vi avslutar med en mer hållbar styling.

FÄRG 90min fr.980

En färgbehandling kan vara toning,slinga eller att göra en hel färgförändring. Grund tiden på en färg är 1,5tim. Vet du att ditt hår behöver mer tid eller om du skall göra om dig helt, notera gärna detta vid din bokning.
I alla färgbehandlingar ingår en djupare tvätt med lugnande hårbottens massage med tillhörande kur samt en slutstyling. Priset är från om längd & färgmängd påverkas.

KLIPP & FÄRG 150min fr.1550

Här jobbar vi med en helhet av stil/form/färg/styling som skall passa dig som person.
Efter färgningen sker en djupare hårtvätt med avslappnade hårbottensmassage som avslutas med en styling. Priset är från om längd & färgmängd påverkas.

FRANSAR /BRYN 30min 250

Att ge en bättre form till ditt ansikte genom att färga & forma ögonbrynet.
Eller att färga ögon fransarna för att ge mer färg & stadga. Håller 4-6v

STYLING 60min 600

När du vill bli lite extra fin inför allt från bal till helgens tillställningar. Ett timpris på en mer hållbar fixad frisyr. Allt från skön föning till en uppsättning. Ring gärna när du vill ha lite rådgivning inför valet.

VOLYMBEHANDLING /TEXTURFÖRÄNDRING 135min fr.1300

När du behöver få volym eller lockar av olika slag. Alla hår kan ge olika intryck så det väljer vi ihop på plats. Jag jobbar med Loreal inom texturbehandlingar, viket ger ett väldigt bra slut resultat.. Behövs en klippning bör ni notera detta vid bokning. Annars görs en uppfräschning av toppar efter några veckor. Priset är enbart för texturförändringen.


MEDIALT SAMTAL  30min 400

För dig som vill prova på en stund med andevärlden eller behöver en uppdatering. Allt bör spelas in från egen mobil.

MEDIALT SAMTAL 50min 700

Här kan vi fördjupa oss i det som behövs för att inspirera dig i din utveckling. Inspelning på din mobil är ett måste, då betydande ord bör bevaras för senare inlyssning.

SAMTAL / COACHNING/ STRESSHANTERING   700 /tim

Om du varit hos mig någon gång tidigare är detta ett bra alternativ. Där kan frågeställningar i beteende utvecklas mer i ett två samtal för att utveckla ett mer behagligt tänk eller agerande. Fördelen med att samverka med ett medium i dessa ”coachande samtal” är att man ser mer grunden i hur ett beteende framkommit.

SAMTAL & HEALING  750 /tim

I varje samtal sker en slags healing, men här alterneras små samtal med att få en stunds healing i sittande eller vilande position. Mycket för att kunna gå in i vissa kroppsdelar för att få igång energin. Läs mer om healing på angiven sida.

HEALING  30min 400

Här jobbar jag enbart med healingen. Att du i sittande eller vilande position får en genomgång & påfyllning av kroppens olika delar. Här jobbar jag med mina guider som ger både information samt energi.

KURSER I ATT KÄNNA PÅ SIN EGEN INTUITION /MEDIALITET

Finns som prova på en gång 2-3tim med pris runt 400-600 /person beroende på antal & ort.

Innehållet skapas efter gruppen men vi provar bland annat på psykometri,meditation,energifält & får testa olika tekniker på att känna in samt använda våra förmågor.

Längre kurser på 8-10ggr eller helgkurs i djupare utveckling 2500-3500

Här har man gått tidigare kurs/kurser & vill utveckla sina förmågor med att gå djupare in på vad andlighet & medialitet är.  Olika användningssätt samt inspiration/övningar i grupp/enskilt inom allt från kristaller, tolkningar, symboler & sinnen.


HOMESTYLING PRIVATPERSON fr. 550 /tim

STYLING FÖRETAG fr. 750 /tim

STÖRRE MAKE OVER/RENOVERING  Begär offert